07/06/2013

Sirkus Eliassen + DJ Broiler = hemningsløs festmusikk

To av artistene som er klare for VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen 21.juni samarbeider om en helt ny låt. DJ Broiler og Sirkus Eliassen har gjort stor suksess på hver sin kant, servert flere radiohits og fått en stor plass i hjertet til det norske publikum. DJ Broiler topper for første gang VG-lista Topp 20 denne uka med "Vannski".

Hemningsløs festmusikk

Begge artistduoene vet hvordan man skal skape god underholdning og feststemning, og nå skal de også gjøre dette sammen med singelen "En gang til". I disse dager er gutta travelt opptatte, men vglista.no fikk likevel en lynrask kommentar om den kommende låta fra Erik Eliassen: - Det er ikke så altfor mange i Norge som lager hemningsløs festmusikk. Vi gjør det. Det blir hardt.

Unikt norsk samarbeid

DJ Broiler og Sirkus Eliassen har gjort et unikt samarbeid i norsk sammenheng, for det er ikke dagligdags at to hitmakere gjør noe sammen på denne måten. - Jeg føler de har klart å skape noe som høres ut som 50/50 DJ Broiler og Sirkus Eliassen, og tar med låten det beste fra begge verdener, sier Julius Diesen fra Beyond Records til vglista.no. Singelen «En gang til» slippes samme dag som VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen, altså 21. juni.

Legg igjen en kommentar