17/06/2019

Alt du trenger å vite om VG-Lista Rådhusplassen

Årets konsert:

Sted: Rådhusplassen, Oslo
Dato: Fredag 21. juni
Innslipp: Golden Circle kl. 16:30, hovedinnslipp kl. 17:00
Konsertstart: 19:30
Slutt: 22:05

Som arrangør ønsker vi at vår konsert skal gi deg en fin opplevelse. Vi skal gjøre vårt for å skape en god og trygg ramme rundt musikken, men du må også gjøre ditt. Ta vare på deg selv og vennene dine på konserten. Bruk festivalvett!
Her finner du ti kloke tips til deg som publikummer, samt informasjon om hva du bør ha med deg til konserten og hva du skal legge igjen hjemme. 

Spis godt og drikk rikelig med vann. Sol og mange timer med venting gjør at kroppen trenger mer væske. For mer informasjon se punkt om mat og drikke

VG-lista er et familievennlig gratisarrangement for alle og har ingen aldersgrense.

Barn må likevel følges av en voksen fordi det er mye folk, det kan bli trangt og det er høy musikk.

Det vil bli delt ut gratis ørepropper på området, det kan være lurt for både små og store for å ta vare på hørselen. 

 

Innslippssystem

 

  • Nytt av året er at VG-Lista i Oslo har to innslipp inn til det indre området. De som har armbånd til Golden Circle har en egen inngang og får mulighet til å slippe inn først. Når disse har gått inn slippes resterende publikum inn til det indre området. Vi ønsker at det fordeles jevnt fra begge sider så følg anvisninger fra vektere om dere blir omdirigert eller flyttet til det andre innslippet. Begge innganger gir tilgang til det samme området så om du blir bedt om å flytte er det for at det er mindre kø i det andre innslippet.
  • Vil du nærmest mulig ditt store idol? Golden circle er området nærmest scenen, hit kan du sikre deg plass ved å stille deg i kø tidlig på konsertdag eller vinne billetter i forkant på nett og i sosiale medier!

    For dere med golden circle-armbånd er innslipp kl 16.30 i Oslo og kl 17.00 i Tronheim og Bergen Møter man ikke opp innenfor denne tidsrammen gjelder ikke billetten din og du må stille deg i ordinær golden circle-kø.

    Det finnes absolutt ingen billetter til salgs i forbindelse med arrangementet, verken til golden circle, VIP eller lignende. Ikke la deg lure av billetter som ligger ute for salg!

Alt du trenger å vite om VG-Lista Rådhusplassen 3
 
 

Aktiviteter på dagtid

VG-Lista Topp 20 er et heldagsarrangement hvor våre samarbeidspartnere inviterer deg til å delta på ulike aktiviteter på dagtid.
På Rådhusplassen starter aktivitetene kl.12:00.
I Bergen og Trondheim starter aktivitetene kl.12:00.

No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).