Ivy Rei

Kommer til Bergen, Tromsø og Trondheim.

Ivy Rei slipper sin debutsingel ”Say It To My Face” fredag 15. juni. Ivy har signert en omfattende artistavtale med L.A.-baserte A2 Production, og den første smakebiten fra samarbeidet deres viser hennes ubestridte musikalske talenter. A2 Production ble grunnlagt i 2013 av Grammy-vinnerne André Lindal og Anthony Preston, som begge har brukt mye tid på å lære fra de aller beste (eksempelvis Rodney Jerkins og will.i.am). A2 har skrive- og produksjonskrediteringer for artister som Britney Spears, Justin Bieber, Jennifer Hudson, JLo, Kelly Clarkson, David Guetta, Maroon 5, Pitbull, Gwen Stefani og mange flere. Samtidig har de produsert TVsoundtracks (”Rags”), hele album ("Britney Jean", "The Dyson Project" og "The CRAY Project") og soundtrack til kortfilm ("Human").
"Hele A2-teamet er intet mindre enn glade for Ivy Reis ubegrensede potensial som både kunstner og brand, og vi gleder oss til å dele hennes mange talenter med verden", sier Preston.
Ivy Rei ble født inn i en musikalsk familie (bestefaren Odd Reitan, spilte keyboard i det prisbelønte norske dansebandet Four Jets på 60-tallet), og hun har sunget siden barndommen. Hun har alltid hatt et ønske om- og driv mot å bli artist og har jobbet målbevisst mot dette i årevis. Med Preston og Lindal i sitt hjørne, har hun spilt inn debutprosjektet og A2 planlegger nå starten på artistkarrieren. Ivy har som mål å starte karrieren i USA, Storbritannia og Norden, men ønsker hele verden som sin arena. Med imponerende 310.000 følgere på Instagram (@ivy), har hun allerede en stor fanbase som venter på musikken hennes