07/07/2021

Derfor lager vi Årets viktigste låt

Det er ikke alltid den viktigste låta som ligger på toppen av hitlista – den skal nemlig skrives nå.

VG-lista er en av de største arenaene for ungdom i Norge. Derfor har vi lyst til at ungdom skal ha en stemme inn i arrangementet. Det gjør vi med Årets viktigste låt. Og derfor har også låta en helt spesiell plass på arrangementet – selv om den ikke topper hitlista.

Alene sammen

I år skal Årets viktigste låt handle om hvordan norsk ungdom har hatt det i året som gikk. Det har vært et tøft år hvor alle, ikke bare noen, har fått kjenne på sårbarhet, ensomhet og savn. Men kanskje året som gikk også har gjort oss modigere, sterkere og mer forståelsesfulle?

Life is a rollercoaster

Livet er en berg-og-dal-bane. Derfor er det også helt normalt at følelsene går opp og ned. Det er ikke noe rart i å være på topp den ene dagen og på bunnen dagen etter. Det kalles å være menneske. Er det én ting vi har oppdaget gjennom den siste tiden er det hvor viktig vi er for hverandre. Bruk den erfaringen til å være snill både mot deg selv og andre.

VG-LISTA 2021 – en helt spesiell konsert for en helt spesiell gjeng

Vi har gått igjennom en pandemi sammen og nå skal vi ut av den sammen. 28.august feirer vi oss selv og livet. Bli med på VG.no!

BLI MED Å SKRIV

Derfor lager vi Årets viktigste låt

No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).