21/05/2019

ENSOMHET KAN SKJULES BAK EN GLAD MASKE

I år samler vi inn ord og setninger fra ungdom over hele landet for å skrive det som skal bli årets viktigste låt. Temaet er ensomhet. Møt stjerneskuddet Lauren som skal skrive låta på vegne av norsk ungdom, og les hva hun selv tenker om temaet.

 

– Jeg føler ikke at det er så mange ungdommer som er åpne om følelsene sine. Jeg er i hvert fall ikke det. Men jeg tror de fleste har noe som de helst ikke vil snakke om, og at de prøver å skjule det bak en glad maske. Det er noe jeg tror de fleste unge kan kjenne seg igjen i.

– Man må ikke nødvendigvis ha det dårlig for å føle seg ensom, ting kan gå bra og du kan fortsatt føle deg litt tom. Det har på en måte ikke noe å si om du har mange folk som er glad i deg, eller om ting går bra i livet ditt. Du kan føle deg ensom av og til likevel.

– Jeg tror man kan føle seg mer alene når man har veldig mye å gjøre. Når du ikke rekker å treffe alle, eller ikke har mulighet til å tilbringe tid med de du vil fordi du har masse annet å gjøre.

– Når jeg vil komme i godt humør så setter jeg på «Starkare» av Ana Diaz. Den er skikkelig positiv og man blir så glad av å høre på den. Eller så pleier jeg å høre på mine egne sanger. Jeg lager ikke så mange triste sanger og jeg blir ofte glad av å høre på min egen musikk. Man får litt sånn stolthetsfølelse.

– Hvis man er lei seg så hjelper det ofte å høre på musikk som gir positiv energi!

 

Klikk her for å sende inn ditt bidrag!

No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).