06/06/2016

Ina Wroldsen

Ina Wroldsen er i dag en av verdens mest ettertraktede låtskrivere. Hennes låter har blitt plukket av flere av verdens største artister, blant dem Britney, Shakira, One Direction, Demi Lovato, Little Mix, Jesse Glynne, Calvin Harris m.fl. Sistnevnte valgte også å beholde Ina sin demovokal på «How Deep is Your Love», en låt som har hatt, og fremdeles har, enorm suksess over hele verden.

Ina var nominert til tre Brit Awards for 2015; to for «How Deep Is Your Love» med Calvin Harris og en for «Hold My Hand» med Jesse Glynne. De siste årene har Ina Wroldsen kombinert låtskriverkarrieren med egne artistprosjekt. Først sammen med Arnthor Birgisson som Ask Embla. Siden under eget navn.

I disse dager er Ina aktuell med låten «Lay It On Me» hun har skrevet i samarbeid med Arnthor Birgisson (Ask Embla) og låten co-skrevet og produsert av Broiler. Samarbeidet mellom Ina og Broiler er et resultat av gjensidig respekt og beundring for hva de har fått til på hver sin kant, samt et alltid tilstedeværende ønske om å prøve nye ting og nye samarbeid. Resultatet er «Lay It On Me» , en låt hvor teksten er såpass personlig at den ikke forklares, men som heller lytteren kan få legge sine egne følelser og erfaringer i, og produksjonen er smakfull og dagsaktuell.

Opplev Ina Wroldsen på scenen i Oslo fredag 24 juni!

No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).