08/05/2019

Vi skal lage årets viktigste låt

I år inviterer VG-lista alle Norges ungdommer til å være «låtskrivere» av det som skal bli årets viktigste låt. Vi samler inn masse ord og setninger fra ungdom over hele landet her på nettsiden. Disse ordene blir gitt til Lauren som skriver en låt basert på ordene, og låta som hele Norges ungdom skriver sammen får livepremiere på konserten på Rådhusplassen, men hvorfor gjør VG-lista dette?

Du og alle andre du kjenner har sikkert mange venner som dere kan snakke med og henge med. Men likevel er det mange på din alder som sier at de noen ganger kan være litt plaget av ensomhet. Visste du at Ungdata faktisk har sjekka? Mange sier det samme – nemlig at de egentlig noen ganger føler seg litt ensomme…

Det er ganske vanlig å føle seg alene eller ensom av og til. Også de som har mange venner og folk de kjenner på Snapchat eller andre sosiale medier, kan kjenne på en følelse av å være alene. Det betyr ikke at man ikke har noen venner, eller aldri kommer til å ha en gjeng å henge med. Også voksne –foreldrene dine, kjendiser og andre som man tror har alt på stell, kan føle seg alene noen ganger.

Årets viktigste låt skal skrives på bakgrunn av de ordene, setningene, tankene og følelsene som DERE sender inn – om å kjenne seg alene, savne noen eller være litt ensom. Vårt mål er at ungdommer fra hele landet skal jobbe sammen om å lage det som blir lyden av norsk ungdom anno 2019!

Det er dessverre ikke plass til absolutt alle norske ungdommer i et platestudio eller på scenen på Rådhusplassen. Derfor har vi gitt det unge stjerneskuddet Lauren oppdraget om å skrive sangen basert på tekstene som blir sendt inn. Det hadde hun veldig lyst til! Hun skal spille inn låta, og når hun står på scenen og fremfører låta live for første gang, står hun ikke der alene. Hun representerer alle de som har delt sine tanker og følelser med oss. Du kan bli kjent med Lauren HER.

Trenger du noen å snakke med? Ring 116 123, det er gratis, åpent hele døgnet, og de som svarer har taushetsplikt.

 

No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).